Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı

Din öğretimi genel müdürlüğünün okullarda uygulamaya konulan, Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında 8. Sınıftan 7 öğrenci ile okuma grubu oluşturuldu.Her ay belirlenen kitapları okuyan öğrencilerimiz, hem sözcük dağarcığını geliştirmekte hem de yeni kitaplar ve bilgiler ile buluşmaktadırlar. Bu projeyle okulumuzdaki 8C sınıfındaki 7 öğrenciye dönem sonuna kadar kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedeflenmektedir. Grup lideri  Batuhan Tombul olarak seçildi. Öğrencilere kendi tercihleri doğrultusunda, kendi seviyelerine uygun kitaplar dağıtıldı.Gruptaki öğrenciler kitaplarını 2 hafta içinde okuyacaklar ve okudukları kitabın özetini çıkararak grup liderine teslim edecekler.

Seçtiğimiz kitap Siyer-i Nebî

11.05.2023 135